Понуда

 • Неограничено кон сите мрежи

  Уживај цело лето со неделниот пакет и зборувај неограничено кон сите мрежи. Со пакетот сега добиваш плус неверојатни 2GB бесплатен интернет неделно, како подарок за вториот роденден на ЏаБест!

  Повеќе
 • Мобилен интернет

  ЏаБест ти нуди брз мобилен 3G интернет со кој можеш да сурфаш од твојот мобилен телефон, каде и да си!
  Биди нон стоп on-line, сурфај, постирај, ставај слики, споделувај, твитај…

  Повеќе
 • Неделни пакети

  Каде се најдобрите неделени пакети? Се знае, во ЏаБест! Активирај 1000 мин. кон сите ОНЕ броеви, 1000 СМС и 1000 МБ, или 60 минути кон сите мрежи за 79 ден, или пак 300 МБ за само 39 ден

  Повеќе
 • Како да станеш ЏаБестер

  Купи ЏаБест SIM картичка и Џабестирај се!
  Џабест SIM картичката е само 99 денари, а во неа имаш вклучен бесплатен кредит од 100 денари.
  Картичката можеш да ја користиш 12 месеци без да ја дополнуваш сметката

  Повеќе

ЏаБест предизвик
instaone
selebriti
posledna
rezultati

Забава

BeatBox DzaBest IgraPijam Odgovorno - Mobilna DzaBest IgraMeetMe - Mobilna DzaBest Igra
Empire DzaBest IgraGangster DzaBest IgraBig Farm DzaBest Igra